
Корисна і швидка тунцева намазка стане порятунком для тих, в кого ніколи не вистачає багато часу на приготування сніданку.
Підійде для тих, хто дотримується правильного харчування.
Рецептом поділилася фудблогерка Юлія Сенич.
Тунцева намазка на чорний хліб
Час приготування - 10 хвилин.
Інгредієнти
огірок - 1 шт
яйця варені - 3 шт
тунець консервований - 1 банка (~200г)
вершковий крем-сир - 1 ст. л.
спеції за смаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сир за 2 години: як приготувати його з йогурту
Як приготувати
Яйця відварюємо і подрібнюємо. Огірок чистимо та дрібно нарізаємо.
З тунця зливаємо зайву рідину. Змішуємо тунець з огірком і яйцями. Додаємо крем-сир і гарно перемішуємо.
Намазка гарно смакує з чорним хлібом.
Переглянути цей допис в Instagram
Вершковий сир завжди знадобиться для приготування бутербродів, кремів чи десертів. Але мало хто знає, що його можна приготувати із замороженого кефіру.
Кефір слід потримати в морозильній камері, щоб із сиру відійшов разом із сироваткою кислий смак. Морозити кефір треба не менш ніж добу.
Коментарі