Ексклюзиви
субота, 05 жовтня 2024 15:50

Кейт Вінслет виповнюється 49: визначні ролі зірки "Титаніка"
10

Британська акторка Кейт Вінслет 5 жовтня відзначає день народження. Оскароносній артистці виповнилося 49 років.

Gazeta.ua зібрала культові ролі сьогоднішньої іменинниці та розповідає маловідомі факти з її біографії.

Вона народилася в сім'ї акторів - до театру були причетні її мати, батько, дядько, дід і баба. Навчатися акторській майстерності почала ще в 11 років, а першу роботу на телебаченні отримала рік по тому - знялася в рекламі кукурудзяних пластівців.

Дебютом Вінслет на широкому екрані стала психологічна драма "Небесні створіння". На той момент їй було 16 років. Майбутня зірка після виходу стрічки одразу отримала визнання кінокритиків.

Саме завдяки фільму "Титанік" та природній настирливості Вінслет стала відомою на весь світ. Стрічка стала найкасовішою і виграла 11 "Оскарів", а Кейт та її екранного коханця Леонардо ді Капріо - зробила голлівудськими суперзірками.

Британська акторка Кейт Вінслет 5 жовтня відзначає 47 років
Фото: eastnews.ua
Знаменитість отримала довгоочікуваний "Оскар" завдяки двом фільмам 2009 року
Стрічка "Титанік" стала найкасовішою і виграла 11 "Оскарів", а Кейт та її екранного коханця Леонардо ді Капріо – зробила голлівудськими суперзірками
Британська акторка Кейт Вінслет 5 жовтня відзначає 47 років
Вінслет народилася в сім'ї акторів – до театру були причетні її мати, батько, дядько, дід і баба

Знаменитість отримала довгоочікуваний "Оскар" завдяки двом фільмам 2009 року. Саме той рік кінокритики називають "вінцем голлівудської кар'єри" Вінслет. У прокат тоді вийшли "Чтець" і "Дорога змін".

Особисте життя кінозірка ретельно приховує. Вона була двічі одружена, і від кожного з шлюбів має дитину. Зокрема, від режисера Джеймса Тріплтона Вінслет народила доньку Мію, а від ще одного кінорежисера Сема Мендеса - сина Джо. З грудня 2012 року акторка заміжня за мільйонером Едвардом Смітом. Коханому подарувала 2013 року сина Бера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стінґу - 71. Найкращі "вічні" хіти британського артиста

Пропонуємо подивитися добірку найкращих фільмів із сьогоднішньою іменинницею.

Айріс, 2001

Фільм ґрунтується на спогадах чоловіка письменниці Айріс Мердок Джона Бейлі. Їхній шлюб був довгим і щасливим. Але останні роки життя письменниці затьмарила хвороба Альцгеймера. Джон Бейлі з гіркотою та розпачем спостерігав, як поступово згасає розум його коханої.

Вічне сяйво чистого розуму, 2004

Це один із найзворушливіших фільмів Джимма Керрі, з яким зіграла Вінслет. Акторка ідеально передала характер своєї героїні Клементини, яка змінює колір волосся залежно від її настрою. Стрічка розповідає про світ майбутнього, в якому можна керувати навіть власними спогадами.

Дорога змін, 2008

Кінокартина розповідає про ідеальну пару, яка живе зовні щасливим життям. Та одного разу кожен із них усвідомлює, що обманює себе.

Читець, 2008

15-річний Міхаель Берґ, почуваючись зле, блукає вулицями. Біля одного будинку його знудило. І Ганна Шміц, кондукторка у трамваї, яка жила у цьому будинку, допомогла хлопцеві. Він захворів на скарлатину і пробув на лікуванні 3 місяці. Одужавши, Міхаель повертається до Ганни, щоб подякувати, і у них починається роман. Через декілька місяців Ганна зникає. Минуло 8 років, і Міхаель, будучи вже студентом юриспруденції, потрапляє на показовий суд, де судять злочинців нацистського режиму. Там серед підсудних він помічає Ганну.

Мілдред Пірс, 2011

Вінслет зіграла головну роль у цьому мінісеріалі. Він розповідає про домогосподарку середніх років, яка після розставання з чоловіком не опускає руки і намагається налагодити своє життя і життя своїх дітей.

Знаменитості постійно намагаються зберегти якомога довше молодий вигляд. Деякі з них звертаються по допомогу до косметологів і пластичних хірургів, а деякі дотримуються правильного способу життя.

Однією з таких є американська акторка Енн Гетевей. Їй цьогоріч у листопаді виповниться 42 роки, але вона має значно молодший вигляд. Раніше зірка ділилася секретами молодості. Зокрема, вона уникає сонячних променів, очищує шкіру засобами догляду та дотримується правильного харчування.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Вінслет виповнюється 49: визначні ролі зірки "Титаніка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути