У Молдові затримали кремлівського політтехнолога і зрадника України

Можна було би вважати перемогою спільну операцію СБУ та молдовських спецслужб із затримання такої великої антиукраїнської "шишки". Ще б пак - помічник Глазьєва, ідеолог російської агресії в Україну. Однак... Чи не закінчиться все звичайцним пшиком?

Те, що в Молдові затримали Дмитра Чистіліна, це добре. Він один із політтехнологів "руського міру", розробляв пропагандистські й політичні основи та обґрунтування для агресії проти України. Був серед організаторів оббріхування Порошенка та тодішньої влади й сприяв приходу Зеленського. Помічник одіозного радника Путіна Сергія Глазьєва. Організовував провокації не лише проти України, але й у низці країн Європи із так званим "українським слідом". Готував заворушення під час виборів у Молдові.

Чистілін, крім рашистського, має й українське громадянство. Тому ідеально підпадає під статтю "державна зрада" з усіма обтяженнями. Тягне на довічне. Але...

Чистілін, крім рашистського, має й українське громадянство. Тому ідеально підпадає під статтю "державна зрада" з усіма обтяженнями. Тягне на довічне. Але... Прочитайте уважніше попередні речення. Та й Молдова ж його заарештувала ніби за власним рішенням, а не нашим запитом.

А тепер питання. Глазьєв - один із натхненників великих антиукраїнських кампаній. Але на нього працював проти України не один Чистілін. Його партнер у нас - улюбленець Юлі Володимирівни Тимошенко Володимир Семиноженко, ще з десяток маститих діячів. А одним із важливих довірених помічників у Глазьєва був і залишається автор концепції позаблокової України Олександр Чалий. І його ніде шукати не потрібно. Завжди готовенький - чекає, коли знову покличуть у Стамбул чергову зраду готувати. От чомусь сумніваюся, що його виведуть у кайданках.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі