Недобитий Царьов планує взяти Донбас за 5 років. Якщо буде, чим

На початку 2023 ще живий Пригожин обіцяв узяти Донбас за 1,5 року. Пригожина вже немає, а Донбас тримається. Нині - Царьов вангує захопити Донбас уже за 5 років. Цікаво, що закінчиться раніше - життя Царьова чи техніка в окупантів?

Колишній нардеп, а нині перебіжчик і зрадник Олег Царьов у студії одного із Z-пропагандистів заявив, що на захоплення Донбасу російській армії (за збереження нинішніх темпів просування) знадобиться ще мінімум 5 років. Ведучий аж завис після таких слів. Порівняймо: раніше і російські агітатори за війну, і їхні українські посіпаки кричали, що захоплять Київ за три дні. Ще у лютому 2023 року, іще живий на той час Пригожин в інтерв'ю заявляв - до Дніпра Росія дійде за три роки, а "закрити" території ДНР-ЛНР зможе за півтора року. Знов-таки, парадоксально: тоді Z-патріоти ще й обурювалися, адже це такі довгі терміни! Нині всі вони якось притихли, і навіть бояться давати якісь прогнози. Адже час іде, а Росія навіть на Донецькому напрямку не спромоглася завоювати якийсь великий центр.

І це Царьов ще мовчить про колосальні втрати, яких зазнають окупанти під час безперервних штурмів. За даними Інституту вивчення війни, лише на Покровському напрямку за рік Росія втратила близько 1800 одиниць бронетехніки, понад 5100 танків, понад 1000 одиниць легкої бронетехніки на кшталт БМП та БТР - цього устаткування вистачило б на п'ять дивізій! І ці втрати приблизно уп'ятеро перевищують відповідні втрати України на цьому ж напрямку. Нескладно підрахувати, що за таких темпів "воювання" про жодні п'ять років наступу з боку РФ не йдеться - їй просто нічим буде битися.

За таких умов навіть до Царьова дійшло, що маленька переможна війна перетворилася на безкінечну бійню, яка виснажує і ослаблює саму Росію. І що вже не йдеться про жодну перемогу - але визнати всю абсурднійсть подальших наступальних дій Кремль нездатний. Схоже, це усвідомлюють дедалі більше колишніх Z-патріотів - окрім самого Путіна. А отже - війна триватиме, доки він не помре.

Далі Царьов розмірковує, що можна зробити, щоб вилізти з цієї самовбичої пастки: домовитися з Україною, різко посилити наступ - або ж терпіти це нескінченне пекло війни. Звісно, різкий наступ Царьову подобається найбільше, адже завжди зручніше з теплої студії посилати когось помирати невідомо за що. Але, схоже, таких дурнів на Росії лишися геть небагато. Та й ані сам зрадник, ні його інтерв'юер у цей сценарій - відверто не вірять. Нам же у цій ситуації залишається - тільки підкріплювати їхній песимізм своїми донатами на ЗСУ.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі