ЗСУ вразили російську РЛС за $100 млн, а Z-патріотам набридла СВО

Російські патріоти вимагають у Путіна пошвидше закінчувати так звану СВО, адже воювати скоро стане ніким, а Росія чомусь опинилася в оточенні вороже налаштованих сусідів, які посилюють свої оборонні спроможності. Як так сталося?

Після понад двох років героїчного спротиву, українські війська залишили Вугледар. Це серйозна втрата для України - ми ще довго вихаркуватимемо кров'ю цю подію. Можна багато говорити про причини нашого відступу. Але війна триває - і ми маємо битися далі, враховуючи попередні помилки. Тим часом з боліт - чомусь геть не чути радісних і переможних криків про велич Путіна і його досягнення в СВО. Навпаки - наростають настрої відчаю і безнадії та прохання пошвидше закінчувати цю виснажливу і руйнівну для Росії війну. І якщо раніше кремлівський карлик мав амбіції стати імператором Євразії, то те, що він наразі здобув - це пшик, І за цей пшик росіяни заплатять колосальну ціну - репараціями та скорботою за своїми убитими, парадом на Красній площі та шибеницями.

Важлива новина від Генштабу ЗСУ - Сили оборони уразили російську радіолокаційну станцію "Небо-М" за допомогою балістичних ракет АТАСМS. Вартість цієї станції - $100 млн, і їх на озброєнні Кремля було всього 10, тепер лишилось 9. Ці пристрої сканували небо на предмет пошуку повітряних загроз, і знищення одного з них створить сприятливий повітряний коридор для українських ракет.

Тим часом друзі Росії - намагаються позбавитися від російської зброї. Нещодавно Туреччина купила у РФ комплекси ППО С-400, і російський міністр МЗС Лавров наголосив, що без згоди країни-виробника ці комплекси перепродані бути не можуть. Однак - президент Ердоган мало зважає на такі заяви і його країна спочатку запропонувала продати російські ППО Пакистану чи Індії, а потім - з'явилися пропозиції від США передати їх Україні. Після "фантастичних перемог" РФ в Україні - її колишні покупці зброї геть не горять бажанням продовжувати контракти. А Індія - регулярно постачає нам боєприпаси 155 калібру. Мало того - країни НАТО буквально наступають на Росію з усіх боків - Фінляндія і країни Балтії, Польща - посилюють свої армії, будують склади боєприпасів.

І тепер російських Z-пропагандистів турбує проблема, як би не опинитися голяка перед об'єднаними силами ворогів і не топити свої "стратегічні резерви" в українських болотах. Дивно, адже Росія ні на кого не нападала. За що Росію називати агресоркою? Не за напад же на незалежну й демократичну Україну? Хоча Z-патріоти, звісно, демократичними ані Україну, ні США, ні Британію, на Францію не вважають. Ми у добрій компанії, чи не так? Тим часом Путіну весь час прилітають удари в спину від друзів - то від Туреччини, то від Китаю. Дійсно, геній Путіна такої величі, що штаб-квартира НАТО скоро буде за 200 км від Санкт-Петербурга, і балістичні ракети будуть дивитися просто у вікна Кремля. Страшно? Буде тільки гірше.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі