Путін підіймає ставки: США напередодні виборів дуже вразливі

Кремлівський карлик знову обновив ядерну доктрину Росії. Всі розуміють, що це блеф - на тлі застарілості ядерних арсеналів та провалів новітніх розробок. Однак чи наважиться президент США ризикнути ескалалцією на порозі виборів?

Від захопити Київ за три дні - до зміни ядерної доктрини, щоб Київ не бився ракетами, дуже короткий шлях виявився...

Путін максимально піднімає ставки. І лякає Байдена Карибською кризою під час виборів. І заодно дає пас Трампу, Маску і Ко верещати про загрозу ядерної війни, лякаючи пересічних американців, яких не налякали гаїтяни, що з'їдять їхню кішку. Все ж таки страх - це основна зброя любих друзів і посіпак Путіна.

З одного боку, приємно, що Путін змушений йти ва-банк. Все-таки, це ніколи не було проявом сили і впевненості. А значить, додаткові можливості ЗСУ з ураження низки цілей в Росії, а на кону ж саме дозвіл бити на 300 км, дуже лякають Путіна і Ко. І він щосили намагається цього не допустити.

...скоріш за все, цей блеф подіє. За місяць до виборів американська влада навряд чи наважиться ризикувати навіть примарою ядерної кризи...

З іншого - скоріш за все, цей блеф подіє. За місяць до виборів американська влада навряд чи наважиться ризикувати навіть примарою ядерної кризи, що може змінити розклади у, здавалось би, вже виграній кампанії щодо анігіляції ризику Трампа. Білому дому не потрібні в найближчий місяць новини, що Росія розпочала якусь там перевірку ядерних сил, що може стати першим кроком перед їхнім застосуванням.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі