Типовий "слуга народу": прокрався, зловили, звалив за кордон

Український кордон - якась загадкова субстанція. Звичайним чоловікам проникнути через нього зась, а от нардепам від монобільшості - завжди зелене світло. Втікають усі: крадії, корупціонери, колаборанти... Магія? Чи щось інше?

А ви задумувалися, що "Слуги народу" - це не лише рекордсмени зі втечі з України, а й зразок для наслідування для їхніх виборців.

Зʼявилася інформація, що депутат від "слуг" Андрій Одарченко, який втік з України до Румунії, попросив політичний притулок. Прикметно, що притулку просить людина, звинувачена у спробі дати... $50 тис. хабаря голові Агенції з відновлення. Але Одарченко - виходець з монобільшості, і це характеризує його максимально повно. Тут нічого дивного.

Представники "слуг" як почали втікати з країни на початку широкомасштабної війни, так і ніяк не можуть зупинитися

Представники "слуг" як почали втікати з країни на початку широкомасштабної війни, так і ніяк не можуть зупинитися. І тут вони демонструють справжню командність та головне - масовість. Представники інших політсил навіть наблизитися до них не можуть за кількістю втікачів. Цій заповзятості "зеленої команди" втікачів можуть позаздрити навіть наші олімпійці та паралімпійці. Але зʼявляється запитання: а як же їх всіх та інших "слуг" - ґвалтівників, корупціонерів, зрадників, брехунів, деградантів, разом з різними безуглими - привів у владу Володимир Зеленський?

З нагоди втечі Одарченка пропоную згадати попередніх чемпіонів-втікачів зі "Слуги народу".

1. Владислав Трубіцин, депутат фракції "Слуга народу" в Київраді. НАБУ та САП предʼявили обвинувачення у спробі отримати хабар 1,26 млн грн. Втік за кордон.

2. Артем Дмитрук, нардеп-слуга, прихильник УПЦ МП. Звинувачується у нападах на правоохоронця і військового. За наявними даними, перебуває в Італії.

3. Андрій Холодов, нардеп-слуга, втомився від життя в країні, що воює. У січні 2023 року втік за кордон. Кажуть, що добіг аж до Кіпру, де у нього є маєток з мальовничим краєвидом.

Від нардепів-слуг не відстають їхні колеги у регіонах.

1. Олексій Волощук, депутат Чернівецької обласної ради фракції "Слуга Народу". У червні цього року виїхав за кордон у складі офіційної делегації до Румунії й не повернувся.

2 Дмитро Копанчук, 23-річний депутат від "Слуги народу" в Рудківській міській раді (Львівщина), військовозобов'язаний син нардепки-"слуги" Олени Копанчук. Втік на початку 2023 року за кордон. Підставою для втечі став супровід його 46-річного батька з другою групою інвалідності. Батько повернувся до України, а мати-нардепка не коментує втечу свого сина та продовжує спокійно працювати депутатом фракції "Слуга народу".

3. Ярослав Захарків, депутат Тернопільської обласної ради, голова фракції "Слуга народу". Наприкінці 2023 року втік за кордон. Точніше, не повернувся з відрядження з Нідерландів, де мав налагоджувати співпрацю Тернополя з місцевим квітковим бізнесом.

Цим "зіркам спорту" компанію складає ціла "плеяда" вихідців із ОПЗЖ, а окреме місце у цьому переліку належить Іллі Ківі (земля йому скловатою). Хоча разом з Ківою треба пригадати і "слугу" Олексія Ковальова, який теж пішов з ВР і фракції "Слуга народу" працювати на окупантів. Але якщо повернутися до представників колишньої влади з ОПЗЖ, то у своїй спортивній завзятості бігати з України та у своїй масовості вони все таки не дотягують до "слуг".

P.S. Коли спостерігаєш чергові зашквари "зелених", інколи хочеться, щоб вони всі щільними лавами кудись побігли та припинили знущатися з країни. Але це надто хороший для них фініш після того, що вони накоїли. Тому вірю, що рано чи пізно їх усіх наздожене відплата. Хоча б у вигляді карми.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі