Тривога на Москві: українські дрони в столиці Росії. Київ за три дні?

Весела нічка видалася у москвичів та решти росіян: до столиці та ще кількох областей завітали майже півтори сотні українських безпілотників. Як так сталося? Невже війна нарешті прийшла і до тих, хто її розпочав?

Знищене ППО України. Знищена авіація. Знищена промисловість. Знищена інфраструктура. Все знищено могутньою російською армією. Київ - за три дні. Варшава - за тиждень. Лісабон - за два.

Битва за терикон на Донеччині - практично Курська битва. Або принаймні Бородіно! Натомість у Курській області - негативний наступ. Але скільки там тієї Курської області? Тьху! Дивитись нема на що!

Під час остаточного добивання НАТО та української нацистської гідри до столиці вільного світу Москви прилетіли безпілотники

Під час остаточного добивання НАТО та української нацистської гідри до столиці вільного світу Москви прилетіли безпілотники. За одну ніч над територією кількох областей зафіксували 144 БПЛА, частина з яких... вибачте, всі були збиті, знешкоджені, жертв та руйнувань на землі немає.

Та це поки що летять авіамодельки. Паперові літачки. Полетить щось велике, і "тримати обличчя" стане складно, недорогі сусіди. А воно обов'язково полетить. І на теплих дахах Москви стане геть незатишно. І в самій Москві небезпечно. Війна приходить у дім до того, хто її почав. Це справедливо. А почали її - в Кремлі.

Може, москвичам варто згадати, хто сидить у Кремлі, і подумати, що з цим виродком робити? Можна як завгодно ховати голову в пісок, говорити, що це не ваша війна, це вас не стосується! Але... Від безпілотника, що прилетів, це не рятує. Це я вам кажу як українець, який вже багато чого бачив.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі