Кадрові перестановки у владі: 50 відтінків Єрмака

Як пояснити дивні перетасовки кадрів, що відбуваються в Офісі президента і Кабміні? Що відбувається за зачиненими дверима 5-6 ефективних менеджерів?

Тільки зараз зрозумів, чого не вистачає в чутках про переставляння людей в офісі президента і Кабміні. Вже ніхто не говорить, хто чия людина, хто кого соває, хто сідає на потоки. Суперечки тільки щодо відтінків лояльності до Єрмака. Ну, типу, хто краще зрозуміє голову ОП в міністерстві закордонних справ - Дмитро Кулеба, який з 2019 року працює на Зеленського виключно в Кабміні, чи Андрій Сибіга, який почав працювати на Зеленського тільки у 2021 році, але відразу пішов заступником Єрмака в ОП? Ну ясно, шо Сибіга зрозуміліший.

Тобто позникали знайомі ярлики "людина Ахметова" чи "цей від Коломойського". Але це тільки тому, що ми ще не звикли вірити у справжні центри влади в команді Зеленського. Наприклад, призначення Юлії Свириденко прем'єрміністеркою дало б Єрмаку шикарну можливість зрозуміти, до яких потоків причетний Денис Шмигаль і Давид Арахамія, голова парламентської фракції "Слуги народу", яка сьогодні, мя'ко скажемо, саботнула кадрові питання, спущені з ОП.

При зміні голови уряду відбувалась би певна ревізія призначень і урядових рішень, завдяки яким існують певні струмочки грошей. Щось типу продовження контракту з головою якогось ДП на наступний рік. Чи "брівки доміком" від якоїсь заточки дрібним шрифтом в якійсь постанові. Так би можна було дійти і до підозр у справжній "партизанщині" (непогоджених потоків кешу).

...навіть телевізор працює єдиною кнопкою на одного політика. Зараз все вимірюється виключно "статусами" в очах Єрмака...

Це я до чого. А до того, що старий олігархічно-корупційний вокабуляр вже неактуальний. Вже навіть телевізор працює єдиною кнопкою на одного політика. Зараз все вимірюється виключно "статусами" в очах Єрмака і можливостями суб'єктів добігти не просто до вух, а до центру мозку Зеленського.

А це чиста візантійщина, яку народу не продаси - через її кулуарну нефотогенічність. Так можна продавати тільки індивідуальну фрікуватысть окремих персонажів типу Тищенка, і придворну суєту зашкварених фігурантів типу Галущенка. А це ж просто дискредитація влади, яка монопольно утримується одним угрупованням.

І плюс народ, за відсутності ігрово-серіального моменту, сам почне домислювати, хто кого грає в серіалі "Володар Володимира". І може вигадати якусь геть неконтрольовану фігню.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі