Мовчання покірливих теляток у Кабміні - ніхто ні за що не звітує

Зміни одних "нових облич" на інші в Кабміні за каденції Володимира Зеленського вже стали нормою. І переважно суспільство навіть не здогадується, які досягнення і провали стоять за плечима у кожного звільненого посадовця. Чому?

Дивлюся на те, як мовчки покірно пишуть заяви на звільнення міністри та віцепрем'єрки українського уряду. Пишуть за командою з офісу президента. Пишуть, тому що нічого не варті. Вони просто підуть, на їхні місця прийдуть такі самі, або їз знову перетасують - але ситуація ніяк не поліпшиться.

...чого їм звітувати, коли вони були лише виконавцями чужої волі з Банкової? За те, що йдуть покірно і мовчки, отримають нагороду - призначення послами чи членами Наглядових рад

І при цьому жоден із них не відзвітує за свою діяльність. І справді, чого їм звітувати, коли вони були лише виконавцями чужої волі з Банкової? За те, що йдуть покірно і мовчки, отримають нагороду - призначення послами чи членами Наглядових рад. Або ще кудись призначать. І від цього Україні краще не стане. Хоча особисто мені звітів не вистачає. Хочу, щоб вийшли і сказали, що вони зробили, чого досягли, чого не змогли і хто заважав.

Але як їм звітувати, якщо в ОП лежить тека на кожного з них із переліком їхніх "досягнень". Тому спостерегаємо покірне написання заяв за командою з Банкової та відсутність звітів. Все це допомагає ОП отримувати ці заяви на звільнення та гарантує мовчання чиновників. І всі це розуміють.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі