Найбагатша нафтова компанія Росії на грані банкрутства

Зазнаєш збитків - просто засекреть свої фінансові папери. Що сталося із найбагатшою нафтовидобувною компанією країни-агресорки?

Найбагатша нафтова компанія "Сургутнафтогаз" Росії стала збитковою та засекретила майже всі фінансові показники. Це четверта за обсягами видобутку та перша за обсягом готівки на рахунках нафтова компанія Росії.

Сургутнафтогаз не розкриває виручку, собівартість продажів, комерційні та управлінські витрати, а також доходи від дочірніх підприємств. Під грифом секретно опинилися наявні у компанії довгострокові та короткострокові позики, обсяг активів, запаси готівки і навіть статутний капітал.

...чистий прибуток компанії за пів року впав у 6 разів, до 139,9 млрд рублів, а прибуток до оподаткування склав 168,7 млрд рублів і також знизився у 6 разів. Зі звітності випливає, що в другому кварталі Сургутнафтогаз отримав збиток у розмірі 129,9 млрд рублів...

З результатів діяльності Сургутнафтогаз повідомив лише дані щодо прибутку: чистий прибуток компанії за пів року впав у 6 разів, до 139,9 млрд рублів, а прибуток до оподаткування склав 168,7 млрд рублів і також знизився у 6 разів. Зі звітності випливає, що в другому кварталі Сургутнафтогаз отримав збиток у розмірі 129,9 млрд рублів, проте зрозуміти, які фактори на нього вплинули, з представлених цифр неможливо.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі