Наша незалежність руйнує плани Росії та дає надію поневоленим народам

Росія ніколи не відмовлялася від спроб повернути колишні республіки СРСР у лоно імперії. І лише відчайдушний спротив України стоїть на заваді здійсненню цих планів

Немає нічого дивного в тому, що посольство США в Україні попередило про підвищений ризик атак ракетами та безпілотниками у Києві та по всій країні у зв'язку з Днем Незалежності. І справа далеко не лише в тому, що українська армія провела блискучі наступальні дії в Курській області держави-окупантки, довівши дві речі. Перша - те, що Володимир Путін є класичним "голим королем". Друга - це те, що Росія є колосом на глиняних ногах.

...більше 900 днів Україна демонструє усьому світу приклад героїчного опору планам кривавої імперії щодо ліквідації нашої державності, нашої незалежності. Сам факт існування незалежної України є крахом усіх імперських планів Росії

Ось уже понад 900 днів Україна демонструє усьому світові приклад героїчного опору планам кривавої імперії щодо ліквідації нашої державності, нашої незалежності. Сам факт існування незалежної України є крахом усіх імперських планів Росії. Як і факт існування незалежних Литви, Латвії, Естонії, Азербайджану, Грузії, Казахстану - та будь-якої країни, яка три з лишком десятки років тому вийшла на волю з "в'язниці народів".

І неправда, що тільки в період правління Путіна тривали спроби Росії знищити під корінь незалежність цих держав. Вона, навіть у період правління "демократа" Єльцина діяла за принципом "поділяй і владарюй", підтримуючи південно-осетинський, абхазький, придністровський сепаратизм і сепаратизм вірмен в азербайджанському Карабаху.

РФ ще за Єльцина розробляла плани з ліквідації незалежності України. Вона просто накопичувала сили для реалізації своїх підступних планів. І анексія Криму, підтримка сепаратизму та тероризму в Донецькій та Луганській областях України - були першими кроками в цьому напрямі. А повномасштабне вторгнення в нашу країну - мало стати/, за задумом Кремля, фіналом операції з повного демонтажу української державності, позбавлення нашої країни незалежності.

...Україна знищила страх перед Росією. Це те, що викликає захоплення та повагу у всьому світі. І це те, що дає шанс на свободу всім поневоленим народам Росії

Ці плани були зруйновані. Україна вистояла. Вона буде стояти. І вона довела всім іншим країнам світу, що планам кривавої імперії можна і потрібно протистояти, що її можна і потрібно перемагати, зокрема і на її території. Так, Україна знищила страх перед Росією. Це те, що викликає захоплення та повагу у всьому світі. І це те, що дає шанс на свободу всім поневоленим народам Росії. Вони обов'язково здобудуть незалежність. Незабаром ми побачимо новий етап розпаду кривавої імперії. І він настане завдяки тому, що Україна вистояла ціною життя своїх найкращих синів та дочок, пам'ять про яких житиме у віках. І найкращою даниною пошани до їхнього великого подвигу буде звільнення всіх окупованих ворогом наших земель, встановлення прапора Украни і в Криму, і в Донецьку, і в Луганську. Так воно й буде. Слава Україні! Героям Слава!

Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі