"Космічний десант" Росії лягає на полях під Курськом

Схоже, російська армія переживає справжній кадровий голод. В бої на Курщині Кремль кинув службовців ВКС Росії - офіцерів-льотчиків, інженерів, механіків. Що відбувається?

Російську "космічну піхоту" кинули на оборону Курської області. Через брак кадрів у мотострілки списали військових із підрозділів Військово-космічних сил РФ. Мотострілковий полк із військовослужбовців ВКС створили у травні-червні для групи прикриття кордону. До прикордонних районів піхота ВКС прибула за кілька тижнів до прориву ЗСУ у середині липня.

У підрозділ увійшли бійці рот охорони, інженери, механіки та невелика кількість офіцерів з льотного складу. Їх відрядили до піхоти з аеродромів "Українка" в Алтайському краї, "Біла" в Іркутській області та "Енгельс" у Саратовській області. На всіх цих авіабазах дислокуються важкі бомбардувальники Ту-22М або Ту-95, з яких запускають ракети по містах України.

...там є військовослужбовці одного з російських космодромів, персонал спеціальних складів ВКС та персонал радіолокаційних станцій "Вороніж". Ці станції виставлені вздовж кордонів Росії для попередження ядерного удару

Також там є військовослужбовці одного з російських космодромів, персонал спеціальних складів ВКС та персонал радіолокаційних станцій "Вороніж". Ці станції виставлені вздовж кордонів Росії для попередження ядерного удару. "Космічна піхота" вже зазнає втрат. У боях при Коренево зник 22-річний Ілля Романов, якого перевели в піхоту з 28-го арсеналу космічних військ у Тамбовській області - це об'єкт підвищеної таємності, де зберігаються ракети та супутники.

Мотострілки ВКС, ймовірно, були й у колоні техніки, спаленої ударом з HIMARS під Рильськом Курської області у ніч проти 9 серпня. У цьому місці того ж дня був поранений 22-річний сержант ВКС В'ячеслав Бондаренко, якого перевели з авіабази важких бомбардувальників в Амурській області.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі