На Росії "зачистили" ватажка одіозного бандформування ЛДНР

Так званої громадянської війни в Україні у 2014-му не було. Були кадрові російські військові, які допомагали Путіну захоплювати нашу землю. Щоправда, Росія відплатила їм сповна. Як саме?

Виявляється, нещодавно помер один із колишніх командирів бандформування "Привид" - російський військовий Петро Бірюков (Аркадіч). З "Привидом" ситуація була класичною. Номінальним його творцем та командиром був уродженець Луганської області Олексій Мозговий. Але насправді він нічим не командував, а лише торгував пикою і штовхав на камери душевні промови.

Насправді ж "Привидом" командували заступники Мозгового. Їх було троє, і всі вони, звичайно ж, були "іхтамнєти" з Росії. Юрій Шевченко, Олексій Марков та Петро Бірюков. Така от "громадянська війна"...

Мозгового вбили у травні 2015 року. Як тепер відомо - найманці з ЧВК Вагнера. Марков загинув за загадкових обставин у 2020 році. Нібито автокатастрофа. І ось тепер помер і Бірюков, котрий став командиром "Привида" вже після загибелі Мозгового

Мозгового вбили у травні 2015 року. Як тепер відомо - найманці з ЧВК Вагнера. Марков загинув за загадкових обставин у 2020 році. Нібито автокатастрофа. І ось тепер помер і Бірюков, який став командиром "Привида" вже після загибелі Мозгового. Із чотирьох залишився один.

Гарна нагода згадати про те, що Росія воює проти України з 2014 року, і що всі "шахтарі й трактористи" насправді були просто ширмою, за якою стояли російські кадрові військові.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі