Війна - не війна, а відпустка важливіша? Слуги відпочивають 24/7

Пам'ятаєте, як спікер парламенту Стефанчук обіцяв, що Рада на канікули не піде, аж до самої Перемоги? Виявляється, що можна працювати, взагалі не проводячи засідань. Або це таки канікули?

Що мені подобається в парламентській більшості - це стабільність і передбачуваність. Сказали, що 23 липня йдуть на місяць канікул - і слова свого дотримали. Скільки було засідань з того часу, попри запевнення "слуг народу", що вони працюють 24/7 і готові до пленарки щомиті? 0!!!

Чому ЗСУ за роки війни змогли стати однією з найкращих армій світу, а парламент опинився серед найгірших, якщо він взагалі існує де-факто?

За цей час Україна обороняється і наступає, купа викликів економіці, гори критичних реформ у всіх сферах. Все це потребує законодавчого врегулювання. Та й бюджет на наступний рік вже треба у вересні в першому читанні обговорювати і за поточний рік корегувати. Чому ЗСУ за роки війни змогли стати однією з найкращих армій світу, а парламент опинився серед найгірших, якщо він взагалі існує де-факто?

Відповідь єдина: жодної відповідальності перед нацією, просто все одно. Головне, що тактикульні на фоточках.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі