У трампістів - технічний збій. Хто "поклав" Ілона Маска?

Якщо ти збираєшся городити нісенітниці про договороспроможність Путіна та закінчення війни за один день, навіть електроніка не витримує. Що сталося під час розмови Трампа із Маском?

Reuters: Заплановане інтерв'ю кандидата в президенти від Республіканської партії Дональда Трампа з Ілоном Маском на соціальній медіа-платформі X у понеділок увечері зіткнулося з технічними труднощами на початку: багато користувачів не змогли отримати доступ до прямої трансляції, і Маск відклав інтервʼю.

"Схоже, відбувається масштабна DDOS-атака на X", - написав Маск у дописі X о 20:18, маючи на увазі тип кібератаки, під час якої сервер або мережу переповнюють трафіком у спробі закрити його

Сайт показав, що сторінка була "недоступною" незабаром після запланованого часу початку 20:00 за східним часом для багатьох користувачів. Станом на 20:20 на сторінці було зазначено близько 214 тисяч учасників, хоча захід ще не розпочався, ймовірно, через технічні проблеми. "Схоже, відбувається масштабна DDOS-атака на X", - написав Маск у дописі X о 20:18, маючи на увазі тип кібератаки, під час якої сервер або мережу переповнюють трафіком у спробі закрити його.

"Працюємо над його вимкненням. У гіршому випадку ми продовжимо з меншою кількістю живих слухачів і опублікуємо розмову пізніше". Через кілька хвилин він сказав: "Ми продовжимо роботу з меншою кількістю одночасних користувачів о 8:30 за східним часом, а потім одразу після цього опублікуємо невідредаговане аудіо". Напередодні події в понеділок Маск написав: "Я збираюся провести деякі тести масштабування системи сьогодні ввечері та завтра перед розмовою".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі