Вісь зла стає дедалі крихкішою - Росія з союзниками на межі зламу

Незламне російське бажання порушувати визначені межі й насаджувати своє панування впирається у скінченність людських та економічних резервів. Економіка працює на максимумі потужностей. Чи скоро таке "перегрівання" приведе до зламу?

Не тільки F-16 в Україні наближають стратегічний злам у, здається, незламному російському бажанні порушувати статтю 2(3) Уставу ООН, вирішувати політичні суперечності з іншими державами силою і руйнувати порядок, заснований на правилах, вистражданих першими двома світовими війнами.

Світові кризи, рецесії і сповільнення традиційно впливають на Росію більше, ніж на розвинені країни. Зламається російська здатність воювати - настане і мир

Російська воєнна економіка вже мінімум рік працює на максимумі, і більше досягнутого максимуму росіянам взяти нема де, а прискорене зношення від форсажу помітне дедалі більше. У РФ усе ще залишаються гроші, на які їй все важче щось купити, і російська держава продовжує перегрівати ними економіку у сподіванні, що матеріальні і людські ресурси, знищені війною, візьмуться з неба. Світові кризи, рецесії і сповільнення традиційно впливають на Росію більше, ніж на розвинені країни. Зламається російська здатність воювати - настане і мир.

З Іраном простіше, ніж з РФ. Там злам іранського бажання знищити Ізраїль дорівнює початку великої регіональної війни з боку Ірану за власної прямої участі. Така війна неминуче призведе до кінетичного знищення іранської ракетної і ядерної програм, а можливо, і влади аятол. РФ та Іран мало чим зможуть допомогти один одному. Вісь зла крихка.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі