МАГАТЕ стурбоване ситуацією на Курській АЕС. Дивно, чому?

Мер міста Курчатова, де розташована Курська АЕС, закликав зберігати спокій. Бої йдуть за кількадесят км, тож все працює в штатному режимі. Чому тоді непокоїться МАГАТЕ?

У Міжнародному агентстві з атомної енергії (МАГАТЕ) заявили, що стежать за повідомленнями про події навколо Курської області, де розташована АЕС, і перебувають у контакті з РФ та Україною. Тому немає причин для занепокоєння щодо ядерної безпеки.

Рафаель Гроссі правий на всі 100%. Але може він нагадати, чи були Чорнобильска АЕС та Запорізька АЕС об'єктами збройного нападу? А хто саме напав? Що йому за це було? І що з Запорізькою АЕС сьогодні?

Зазначається також, що гендиректор МАГАТЕ Рафаель Гроссі нагадав, що всі атомні електростанції, незалежно від місця їхнього розташування, "ніколи не повинні ставати об'єктом збройного нападу". Рафаель Гроссі правий на всі 100%. Але може він нагадати, чи були Чорнобильска АЕС та Запорізька АЕС об'єктами збройного нападу? А хто саме напав? Що йому за це було? І що з Запорізькою АЕС сьогодні?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі