Крапка у справі Вербицького-Луценка? Убивцю відпустили із зали суду

Останній член банди, яка викрала і катувала майданівців Ігоря Луценка та Юрія Вербицького, якого потім знайшли мертвим - вийшов на волю. Всі решта катів та організаторів розправи обійшлися ще меншим покаранням. Це справедливість - чи щось геть протилежне?

Вчора суд випустив Олександра Волкова, члена банди, котра викрала нас із покійним Юрієм Вербицьким під час Майдану. Звільнили просто у залі суду. Я не був не засіданні, на жаль.

Правочинцям не вдалося довести, що це була заздалегідь організована банда для викрадення і насильства над майданівцями. Відтак, її лідер - Олексій Чеботарьов, котрий зараз у Росії - може уникнути покарання...

Правочинцям не вдалося довести, що це була заздалегідь організована банда для викрадення і насильства над майданівцями. Відтак, її лідер - Олексій Чеботарьов, котрий зараз у Росії - може уникнути покарання, хоча б у вигляді позбавлення численних його активів в Україні. Далі зможе вести бізнес.

Пройшло майже 11 років від часу тих подій, феміда не поспішала. І насправді той факт, що Волков провів кілька років у СІЗО - це є найбільшим покаранням у справі Вербицького-Луценка, всі інші або втекли (зокрема за сприяння "наших"), або відбулися менш суворими проблемами.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі