Ворог просувається: небезпека "кліщів" під Карлівкою, Нью-Йорк під загрозою

Дивна ситуація на Курщині не примусила окупантів перекинути сили на власну територію і захищати власних громадян. На східному фронті триває вкрай тяжка боротьба. Що відбувається?

Увагу людей повністю перемкнули на Курщину, де в підсумку нічого не відбудеться. Принаймні, я не бачу підстав для хоч якихось очікувань. Там усі так відсторонюються від причетності, навіть ГУР, тож дедалім більше зростає відчуття про виключно політичне рішення якогось одного інфанта. Надто схоже на пастку. Ворог знав про підготовку - там писали всі. В опорниках залишили приманку-строковиків, військ ворога поки не видно. Схоже, що наших заманюють в Суджу та вглиб області, де нічого нема. Хоч би не піддалися спокусі і не ввели надмір військ у ту аферу.

...є загроза угрупованню ЗСУ під Карлівкою. Ще одні "кліщі"? Інші "кліщі" ворог уже перетворює на пряму загрозу оточення ЗСУ на останній, ще не зданій ділянці лінії Порошенка. Там доведеться відходити

На фронтах гаряче, хоча той же Генштаб подає різке скорочення кількості бойових зіткнень до менше сотні, чого вже давно не було, з усіх інших джерел про якесь стихання не чути. Навпаки, на Покровському напрямку при меншій статистиці у ворога значно більші просування, на жаль, умілі й обережні, з підтягуванням флангів. Уже є загроза угрупованню ЗСУ під Карлівкою. Ще одні "кліщі"? Інші "кліщі" ворог уже перетворює на пряму загрозу оточення ЗСУ на останній, ще не зданій ділянці лінії Порошенка. Там доведеться відходити. З приємного - прохід вражини з їхньою ганчіркою в Нью-Йорку був блефом для пропаганди. Тільки дві штуки орків. Ліквідовані, як і шмата. Але ситуація тут критично важка - здача міста прогнозована, північніше русня обходить перший терикон, за яким уже прямі бої за Торецьк.

На решті ділянок ситуація стабільно важка, але з тих нечисленних повідомлень, які прориваються, ЗСУ там стабілізували фронт. Хоча це нікого не цікавить, у всіх Курськ у голові. По ньому лише додам. Нам за відсутності інших мотивів, зараз почали розповідати про перерізання ключової артерії постачання ворога залізницею через Суджу. Поки що вона не перерізана. Але чомусь експерти активно розповідають про постачання нею "куди", але забувають про "звідки". А нізвідки - усі перекидки, забезпечення тощо йдуть з протилежного боку. А ця лінія відгравала роль лише до лютого-березня 2022 року. Дуже мені все це не подобається... Але за тим білим шумом можна заховати будь-які проблеми на реальних фронтах...

Підтримуємо ЗСУ, молимося за наших захисників!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі