А король-то - голий. Росіяни починають усвідомлювати прикру правду

В Росії починають поширюватися інструкції, як поводитися місцевим, якщо над їхнім містом замайорить жовто-синій прапор. Чи варто покладатися на те, що Путін їх захистить?

Я не знаю, чи буде досягнуто стратегічної мети, але спостерігаючи за просуванням наших хлопців по землі ворога, я відчуваю ні з чим незрівнянне почуття глибокого внутрішнього задоволення. Пам'ятаю, по наших містах було випущено тисячі ракет. Дуже сподіваюся, що колись недорогі росіяни отримають на голови близьку до паритетної кількості. По справедливості!

Як же вони хотіли виглядати могутніми та непереможними! Яких же вони зображали вершителів доль і висували претензії на роль центру сили! Але варто було зайти на їхню територію батальйонно-тактичній групі, як з'ясувалося, що король - голий. Та й не король він зовсім, а так...

Як же вони хотіли виглядати могутніми та непереможними! Яких же вони зображали вершителів доль і висували претензії на роль центру сили! Але варто було зайти на їхню територію батальйонно-тактичній групі, як з'ясувалося, що король - голий. Та й не король він зовсім, а так... незрозуміло що з голою дупою. Мені вчора син моїх друзів надіслав цікаву інструкцію - на випадок, якщо українці окупують російські теритрії, звісно, ​​російського авторства. Не можу не поділитись. Дуже влучно. Поділіться зі своїми російськими знайомими. Можливо, їм знадобиться.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі