Немає маржі - немає ремонту турбогенератора ХАЕС

Керівництву Енергоатому зручніше применшити встановлену потужність ХАЕС, замість того, щоб відремонтувати пошкоджений турбогенератор без застосування корупційних схем. І це - досі норма?

Бачу, як АТ НАЕК Енергоатом та ХАЕС сьогодні святкують 20-ту річницю введення енергоблоку ХАЕС-2 в експлуатацію. А деякі "незалежні" аналітичні центри, які щільно співпрацюють зі всіма владами та міністрами енергетики України, сьогодні опублікували текст із метою розвінчання фейків в фейсбуці та написали, що встановлена потужність ХАЕС - 1845 МВт, а не проєктна 2000, що відповідає дійсності.

Адже після пошкодження 5 ступені турбогенератора енергоблоку ХАЕС-2 навесні 2022, через корупційні міркування керівництва НАЕК Енергоатом - вперто неодноразово викидався український виробник Турбоатом в тендері на ремонт цього агрегату. Скан додається.

...є чутки, що гендиректор ХАЕС Андрій Козюра планується на призначення головою правління АТ НАЕК Енергоатом. Ну, зрозуміти можу, чому саме його - бо за пошкодження турбогенератора на нього готова кримінальна справа

Ще є чутки, що гендиректор ХАЕС Андрій Козюра планується на призначення головою правління АТ НАЕК Енергоатом. Ну, зрозуміти можу, чому саме його - бо за пошкодження турбогенератора на нього готова кримінальна справа. Саме таку практику влада впроваджує від 2019 року - всіх тримати на гачку кримінальних справ заради лояльності персонажів.
Вибрали в 2019 відповідно до серіалу? Їжте, не обляпайтесь!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі