Казахстану приготуватися? Росія точить зуби на наступного сусіда

Загарбницька, людиноненависницька політика Кремля - це не політика Путіна, а прагнення всього російського народу. І це розуміють не тільки в Україні

Казахський історик і публіцист Бахтіяр Албані (до речі, небіж першого секретаря ЦК Компартії КазРСР Кунаєва) нагадав, що російська пропаганда щодо Казахстану робить те саме, що й перед нападом на Україну, коли заявляла про "пригноблення жителів Криму" і те, що "примушують вивчати українську мову": "Те, що було з українською мовою - теж говорять про казахську мову, що ось, змушують, примушують".

Бахтіяр Албані закликав серйозно поставитися до заяв російських пропагандистів про можливу військову інтервенцію на північ Казахстану, яку вони називають "споконвічно російськими землями": "Ми маємо це завжди мати на увазі й завжди пам'ятати історичні традиції самої російської держави, незалежно від її ладу. Російська імперія завжди розвивалась екстенсивно, лише за рахунок захоплених територій. Якісного зростання не було ніколи".

...політика Кремля - це бачення всього російського народу. Як до СРСР, так і під час, і після - Росія постійно вторгалася нв чужі землі, захоплювала нові території

На відміну від Кара-Мурзи та інших російських опозиціонерів, Албані вважає, що політика Кремля - це є бачення всього російського народу. Як до СРСР, так і під час, і після - Росія постійно вторгалася нв чужі землі, захоплювала нові території. В совєтський період на собі це зазнали Чехія, Фінляндія, Угорщина, а одразу після розвалу Кремль "відтяв" від Молдови Придністров'я. Як зазначив Албані, тоді "не було жодного Путіна".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі