Ховати вояків ЗСУ на смітнику і красти на цьому мільярди. Ніде не тисне?

Що відбувається з країною? Напередодні спалахнув скандал із Охматдитом. Нині - виявляється, що меморіальне кладовище наших захисників будуватиме компанія, створена вже після оголошення конкурсу. Та ще й на місці колишнього сміттєзвалища

Для тих, хто розчулилися після обіцянки міністра Ляшка "розібратися" із диким корупційним конкурсом на відбудову Охмадиту. Ці виродки не мають нічого святого й не красти взагалі не можуть.

Влада спершу розтоптала прагнення родин загиблих наших героїв про спорудження меморіального кладовища в Биківнянському лісі поряд із меморіалом жертвам сталінських репресій у дуже зворушливій і тихій місцині, а ще з хорошим сполученням. Зелені слуги мають свої плани на землю в тому районі, тож, попри протести громадян і опозиції, протягнули проєкт про меморіал на колишньому сміттєвищі та на давніх німецьких військових похованнях біля Гатного. Там усе проти такого проєкту - й доїзд, і принизливий вибір місця, й протести місцевих, і високий рівень ґрунтових вод.

...чергове мародерство на мертвих. На цьому меморіалі друзі Зеленського вирішили оприходувати 1,8 мільярда грн. А будуватиме компанія "Білдінг Юа", створена через день після оголошення конкурсу!

А зараз ще й чергове мародерство на мертвих. На цьому меморіалі друзі Зеленського вирішили оприходувати 1,8 мільярда грн. А будуватиме компанія "Білдінг Юа", створена через день після оголошення конкурсу!

Я вже не про отих покидьків. Вони дійсно всі закінчені виродки, мародери й зрадники - в цій владі не може бути жодної чесної людини за означенням, таких там не тримають. Оті, хто це привели до влади - вам нічого не шкребе на душі? Ах, так, душу ще треба мати, а коли там усе забите кварталом, "сватами", "слугою народу" й іншим...

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі