Заарештували чергового російського агента - настоятеля УПЦ (МП)

Натоятель одного з харківських храмів готував удар по ешелонах із нашими захисниками. Звісно, з церкви Московського патріархату. Звісно, працював на Росію. Однак парламент ніяк не наважиться проголосувати закон про заборону УПЦ (МП). Чому?

Затримано священника УПЦ (МП), який був агентом російського ГРУ і готував удар по ешелонах ЗСУ. За матеріалами СБУ, головним фігурантом виявився настоятель одного із Харківських храмів УПЦ (МП), який був завербований ще до повномасштабної війни. Йому світить до 12 років тюрми.

...хоча це далеко не перший випадок, коли священники УПЦ МП працюють на користь ворога, їх і досі не можуть заборонити. Бо це "неначасі", "люди моляться", "какая разница"

І хоча це далеко не перший випадок, коли священники УПЦ МП працюють на користь ворога, їх і досі не можуть заборонити. Бо це "неначасі", "люди моляться", "какая разница", "США проти і введе санкції проти українських політиків". Сподіваюсь, парламент нарешті це зробить, а ті політики у владі, які їх захищають - понесуть політичне покарання.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі