Заборона РПЦ в Україні - блокування трибуни, саботаж з боку ОП

Відверта брехня, маніпуляції, шантаж - агенти РПЦ МП не гребують жодними засобами. Тим більше - якщо ці агенти або перебувають в парламенті, або роздають вказівки парламентарям

Спікер парламенту Стефанчук вкотре відмовився ставити законопроєкт про заборону діяльності РПЦ в Україні. Відмовився - попри те, що погоджувальна рада визначила винести його на розгляд ще 2 липня! Хоча рішення погоджувальної - обов'язкові до виконання, це вам не якісь пустопорожні обіцянки голови ВР, його заступників чи Арахамії.

...депутати ЄС домоглися блокування трибуни, яке підтримали інші фракції, навіть частина "слуг". Зараз триває нарада у Стефанчука з головами фракцій. Мало шансів, що законопроєкт таки винесуть на розгляд - його блокує не Стефанчук, а офіс президента

Тож депутати ЄС домоглися блокування трибуни, яке підтримали інші фракції, навіть частина "слуг". Зараз триває нарада у Стефанчука з головами фракцій. Мало шансів, що законопроєкт таки винесуть на розгляд - його блокує не Стефанчук, а офіс президента. І точно спікер не піде проти своїх "босів", бо занадто залежний і заляканий ними.

Якщо ж законопроєкт не винесуть сьогодні - його розгляд відбудеться не раніше другої половини серпня. Бо "слуги" збираються зробити собі тритижневі канікули і роз'їхатись по морях, прикриваючись відрядженнями. А знаєте, що це означає? Купатись і ніжитись на сонечку ці покидьки будуть за ваші кошти. Тому сьогодні буде гарячий день в Раді. Стежимо за розвитком подій.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі