Купити 20 дронів - чи покатати дружину на Вімблдон? Питання риторичне

Дружина нардепа від "слуг" засвітилася на елітному тенісному турнірі, квитки на який стартують від 380 тис. грн. Якщо відкинути питання етичності таких розваг під час війни, залишається інше: звідки такі гроші, якщо платня нардепа - 51 тис. грн на місяць?

Не так давно писав про нардепа Андрія Жупанина, тонка душевна організація якого ніяк не могла стерпіти, що куповані нами дешево в Болгарії реактори мають російське походження. Краще темрява і холод взимку (для українців, звісно, не для Жупанина і родини), ніж таке порушення феншую. Хоча до повномасштабки той же Жупанин скромно (і абсолютно задарма, звісно) лобіював імпорт з Росії електрики під час війни.

А тепер я натрапив на пост Борислава Берези про ту ж славну родину Жупанина: нардепова жінка Богдана щиросердо поділилася з українцями радістю візиту на Вімблдон. Де найдешевші квитки коштують 380 000 грн (але оскільки відомостей про раптовий дуже нещасний випадок з депутатом Жупаниним не з'являлось, то, очевидно, він не ризикнув економити на жінці і дійсно купити найдешевші квитки).

Люди скидаються по 50-100 грн на дрони, а тут вартість 6-х мавіків чи 20-х фпвішок пішла "на представницькі витрати жінки нардепа". Справді, а як інакше, ніж з отаких гламурних фоточок, виборці, медіа і влада наших союзників дізнаються, наскільки важка в України економічна ситуація...

Це, здається, десь так три депутатських зарплатні. Мабуть, родина наекономила на квиток завдяки оплаті житла в Києві (компенсацію на це Андрій вибив з ВР, хоча має власне житло в столиці). Люди скидаються по 50-100 грн на дрони, а тут вартість 6-х мавіків чи 20-х фпвішок пішла "на представницькі витрати жінки нардепа". Справді, а як інакше, ніж з отаких гламурних фоточок, виборці, медіа і влада наших союзників дізнаються, наскільки важка в України економічна ситуація і як важливо надавати нам максимальну допомогу, фінансову зокрема.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі