Ще медійний - чи вже комедійний? Що сталося з іміджем Буданова

Ну гаразд - каву в Криму, як обіцяв Буданов минулоріч, ми так і не скуштували. Але навіщо йому робити сумнівні заяви, які ворог може трактувати на шкоду Україні?

Так, вона явно перекручує і приписує Буданову те, чого він не казав. Він не говорив, що замахи на президента РФ готувалися українською стороною та ще й на американські гроші, як стверджує Марія Захарова. Від себе додам, що історія Росії сповнена прикладами палацових переворотів та вбивств правителів. Зокрема, імператора Павла I побили, завдали удару в скроню важкою золотою табакеркою і придушили офіцерським шаликом.

Як повідомлялося, 8 липня, якось підозріло синхронно померли двоє людей з оточення колишнього заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова, обвинуваченого у справі про великий хабар. Про їхню смерть повідомляють російські ЗМІ. Нагадую про це до того, що в сучасній Росії відбувається чимало дивних смертей, яких явно не причетні ГУР МО України чи американці.

...він дав, хай і формальний, але привід для звинувачень на адресу України. На рівному місці, тільки зі звичного для нього бажання покрасуватись. В Україні вже не раз ставали свідками такого штибу недоречних заяв, нездійснених прогнозів Буданова

Але все це не скасовує разючої недоречності заяв Кирила Буданова. Як не крути - він дав, хай і формальний, але привід для звинувачень на адресу України. На рівному місці, тільки зі звичного для нього бажання покрасуватися. В Україні вже не раз ставали свідками такого штибу недоречних заяв, нездійснених прогнозів Буданова. Він уже давно, судячи з його слів, мав пити каву у звільненому Криму. Ось і зараз він вирішив ляпнути, не подумавши про наслідки. Чим і скористалася російська сторона. А в багатьох країнах світу вкотре побачили, що голова ГУР МО України є надто медійною фігурою, яка може трансформуватися у комедійну фігуру.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі