Соловйов б'ється в істериці: на всіх фронтах усе погано

Саботаж, дезертирство, упадницькі настрої і брехня. Так російські пропагандисти описують власну "переможну" армію. Прозріли?

Головний Z-пропагандист Путіна Соловйов несподівано прозрів: просто в ефірі своєї студії він почав істерити, що всі брешуть. Дивна ситуація - два з половиною роки він розказував, як Росія невтомно перемагає, і тут несподівано виявилося, що попри офіційно збиті всі українські безпілотники, російські нафтобази і командні центри горять, в армії корупція і шалені втрати, а командири на місцях безкінечно обманюють воєнне керівництво і крадуть.

До цих обурень приєднався і російський військовий експерт Владислав Шуригін. Він прямим текстом заявив, що ані нафтобази, ні російські аеродроми жодним чином не захищені від українських дронів. Мовляв, російським командирам дешевше списати мільярди на спалені літаки, аніж займатися побудовою якихось укриттів. Не обійшов увагою й тему дезертирства в армії окупантів - він називає таких вояків 500-ми. За словами Z-пропагандиста, чисельність російської армії штучно завищена. Наприклад, якщо в угрупованні записано 1400 солдатів, то насправді їх може бути удвічі менше, решта розбіглися. Але виправляти цю цифру командири не поспішають - щоб не отримати догану згори. Звісно, з "паперовими" бійцями не повоюєш, звідси випливає й саботаж, подальше дезертирство і падіння морального духу.

Та й сам Путін уже не може сформулювати, навіщо йому здалася ця війна, окрім примноження жертв зі свого боку, убивства українців та перетворення колись квітучих міст на випалені руїни. Тепер, коли його пропагандисти починають озвучувати наявні проблеми, з'ясовується, що в росії брешуть всі: солдати командирам, командири - командуванню, а командування бреше Путіну, що село взяли ще пів року тому, а там і далі точаться бої. Тепер Шуригін бідкається, що має тривожні очікування, літо закінчується, а перелому на фронті немає і не передбачається. Хоча той самий Шуригін обіцяв найпередомніший перелом ще у травні 2022 - на користь Росії, звісно.

Ще один голос у цьому хорі викривачів корупції в росармії - такий само махровий Z-пропагандист Сергій Карнаухов. Він два роки хвалив російське командування за його неймовірні успіхи, а тепер несподівано прозрів, що заступник Шойгу Тимур Іванов - корупціонер і крадій. Та закликав розстріляти його за дискредитацію воєнного мундира. Та й новий міністр оборони - Бєлоусов - так само не тішить пропагандистів. Адже успіхів немає, змін немає, а в армії як брехали, так і брешуть. Вони розраховували показати всьому світу свою силу і міць - таки ж 2-га армія світу. Однак показали тільки власну неміч, брехливість і корумпованість.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі