Рональд Рейган дійсно вартий пам'ятника: Росія поза законом навічно

40 років тому президент США Рональд Рейган просто тестував звук мікрофона і випадково озвучив свою мрію, яка збігається з мрією усіх українців сьогодні. Що це було?

Я маю мрію, яку сформулював Віталій Гайдукевич: "Мої співвітчизники американці, я радий повідомити вам сьогодні, що підписав указ про оголошення Росії поза законом на вічні часи. Бомбардування почнеться через п'ять хвилин..."

Практично 40 років тому, 11 серпня 1984 року, ці слова сказав Рональд Рейган. Під час традиційного суботнього радіозвернення до народу. Президент США не знав, що мікрофон був увімкнений. Промова Рейгана мала стосуватися іншого питання. Кажуть, жарт був "пробою голосу", але він добряче попаяв Москву.

Дідо Ронні сказав тверезі речі - "поза законом на вічні часи". Імперія Зла - так імперія зла. Іншої мови ссавці агресивної деградуючої популяції не розуміють

Хоча, чому жарт? Дідо Ронні сказав тверезі речі - "поза законом на вічні часи". Імперія Зла - так імперія зла. Іншої мови ссавці агресивної деградуючої популяції не розуміють. Шкода, сталевість характеру за 40 років стала не актуальна.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі