За прославляння Путіна - 3 роки в тюрмі. Це Латвія, крихітко

Проросійська активістка вже 2,5 року регулярно тролить латвійських правоохоронців, відвідуючи українські акції та виправдовуючи геноцид Росії в Україні. Напевне, навіть латвійська тюрма краща, ніж життя в РФ?

У Латвії "руссо-активістку" Єлєну Крейле міський суд Риґи засудив на 3 роки в'язниці (мала до того 1 рік умовно, але прокуратура оскаржила вирок, як надто м'який). Крейле звинувачується у публічному виправданні військових злочинів Росії в Україні, а також геноциду, злочинів проти людяності, злочинів проти миру та військових злочинів, скоєних СССР у Латвії, - повідомляє портал Delfi.

...Єлєна під час публічних заходів висловлювала підтримку Росії, "використовуючи предмети одягу чи аксесуари". Також на вікнах власного будинку вивісила напис "Путин - мой друг" та російський прапор

Латвійські журналісти привернули увагу правових органів (руссо-ЗМІ пишуть "донєслі"), що Єлєна під час публічних заходів висловлювала підтримку Росії, "використовуючи предмети одягу чи аксесуари". Також на вікнах власного будинку вивісила напис "Путин - мой друг" та російський прапор.

Реакція російських ЗМІ і пабліків істерична: "фашизм!", "кидають за ґрати за переконання і погляди!". Доволі кумедно виглядає на тлі масових доносів у Росії на "непатріотів", штрафів і посадок (і відправлення на "СВО") за "засудження СВО" і "дискредитацію російської армії". В цілому, дарма окремі пропагандисти ризикнули реагувати на латвійський інфопривід: бо так можна договоритись і до засудження російського фашизму через переслідування за погляди.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі