Ще один корупціонер Міноборони вийшов з-під варти. Тенденція?

Детальні розслідування, гучні викриття... А вже за рік люди, винні у мільярдних розкраданнях в оборонній сфері під час війни - опиняються на волі. Цензурні вислови щодо такого давно закінчилися

Бодрий ранок, хунта! Вищий антикорупційний суд відпустив із СІЗО Богдана Хмельницького. Це той, що був директором департаменту закупівель у Резнікова, і безпосередньо підписував контракти з яйцями по 17 і паршивими бронежилетами та гамнокуртками. Тобто, саме він виглядав найгарантованішим злочинцем в історії корупційних закупівель Міноборони. Але минув рік впевненого слідства - і вже ніхто ні в чому не впевнений.

Раніше ВАКС так само відпустив Лієва - того, що злив півтора мільярда на так і не отримані міни зі снарядами. А САП передав його справу в Нацпол

Раніше ВАКС так само відпустив Лієва - того, що злив півтора мільярда на так і не отримані міни зі снарядами. А САП передав його справу в Нацпол. Мовою правоохоронних жестів це означає: "справа - гамно, закопайте її десь в кущах, бо ми гидуємо".

Відтак здається, що з усієї минулорічної кампанії із засудження Міноборонівських корупціонерів залишилось відпустити тільки Шаповалова - який був у Резнікова заступником міністра і касиром (УПД. Виявилось, що Шаповалов вже теж не в СІЗО). А потім потихеньку і остаточно загубити їхні справи, щоб вони, не дай боже, не отримали навіть умовні терміни. Бо це б виглядало хоч якоюсь боротьбою з корупцією, і хоч виконавцям загрожувало б невідворотністю покарання. А цього Малоросія дозволити собі не може, бо це ж замах на головну скрєпу.

Корупціонери мають отримувати не нари, а Канари. Бо якщо злодіїв будуть карати, то хто ж буде красти бабки і відлистувать нагору та "погонам"? Це ж державний апарат зламається, такого не можна допускати! Досить вже того, що міністра оборони після відставки не призначили послом в Європу, мучиться бідося в напіврукостислих колах.

А потім ми дивуємся, чому нас не беруть в НАТО через якусь корупцію. А в нас же насправді корупціонери вже виїхали. Навіть СІЗО вже пусте, ось дивись - нема нікого

А потім ми дивуємся, чому нас не беруть в НАТО через якусь корупцію. А в нас же насправді корупціонери вже виїхали. Навіть СІЗО вже пусте, ось дивись - нема нікого. Якого ти роздмухуєш руське іпсо, соросня упорота. Єрмак сказав, що все норм, то стули писок. Не чіпай єдність довкола президента. Малоросія - це краще, ніж прогинатись під демократів з їхніми витребеньками. Ми суверенні і самостійні. Так переможем!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі