Янукович - найдорожчий письменник України?

Президент-зрадник Янукович святкує день народження. Упродовж всього свого терміну аж до втечі він обкрадав Україну - не гребуючи навіть такими екзотичними для себе способами, як книговидання. Що ми йому побажаємо?

Сьогодні день народження відомого українського письменника Віктора Януковича, який щиро любив страусів та Межигір'я. Віктор Федорович увійшов у письменницьку спільноту, як автор з найбільшим гонораром в Україні.

...загалом за два роки донецька друкарня заплатила талановитому письменнику 32 млн грн. за право друкувати його книжки. Це приблизно 4 млн доларів США

Нагадаю, що згідно з декларацією про доходи Віктора Януковича у 2012 році, друкарня "Новий мир" виплатила йому авторську винагороду у сумі 15 млн 551 тис. грн за книгу "Діяти та перемагати". На той час це дорівнювалося практично 2 млн доларів США. А загалом за два роки донецька друкарня заплатила талановитому письменнику 32 млн грн. за право друкувати його книжки. Це приблизно 4 млн доларів США.

Навіть не уявляю рівень таланту письменника, який отримував такі гонорари за свої книги в Україні. Може, ви уявляєте? До речі, за останню книгу Янукович отримав оплату у $2 млн, але книга вийшла накладом в декілька десятків екземплярів. От які цікаві історії відбувалися з талановитим письменником.

Цікаво, чи шкодуєте ви, що він припинив свою творчу діяльність, чи читали ви його книжки та що б ви побажали йому?

ь

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі