Кім - уже не заспокійливе для країни. Тепер ним цікавиться прокуратура

Удвічі вищі від завищених - такі ціни ставила Миколаївська ОДА Кіма на кошторисах фортифікацій. Далі буде ще цікавіше?

Бодрий ранок, хунта! Я чудово розумію, що ні в якому разі не є навіть приблизно таким красивим і популярним, як Віталій Кім. Він у певні моменти конкурував з самим Арестовичем за звання "головне заспокійливе України". Але ті часи вже пройшли, і зараз Кім все більше мусить займатись кошторисами, в яких його підлеглі малюють справді рекордні маржі.

...якщо замість цього починаються танці з бубнами і бездоказова говорильня, як це робив незабутній Резніков - значить, чиновник є не вирішенням проблеми, а її частиною

Звісно, я не можу, як Кім, взять і розказать мільйонам українців, що все то брехня і провокації. "Наші гроші", як завжди, доводять історії з цифрами і документами. Ну і ми - як завжди - сподіваємось, що той чи інший чиновник не словом, а ділом доведе, що корупції у його закупівлях нема. Це робиться просто - знижуєш ціни, публікуєш відповідні документи в "Прозорро". Але якщо замість цього починаються танці з бубнами і бездоказова говорильня, як це робив незабутній Резніков - значить, чиновник є не вирішенням проблеми, а її частиною. У такому випадку юристи Центру протидії корупції беруть і пишуть відповідну заяву в прокуратуру. Подивимося, чи задовольняться справжні антикорупціонери тією дичиною, яку видавав Кім останнім часом.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі