Трамп із Путіним почали ділити Україну. Не зарано?

Трамп обіцяв закінчити війну за один день - Трамп її закінчить. Але якою ціною для України?

Дональд Трамп у рамках свого плану завершення війни в Україні веде з Володимиром Путіним переговори про те, яку частину окупованої української території може зберегти Москва, пише Politico з посиланням на двох експертів з національної безпеки, пов'язаних із Трампом.

Вирішення конфлікту в Україні видання називає частиною більш масштабного плану НАТО. Співрозмовники видання стверджують, що США при Трампі навряд чи повністю вийдуть із НАТО, проте плани передбачають перехід до "дворівневої системи" альянсу.

...новий підхід Трампа у сфері НАТО "буде рівнозначний революції", яку Європа "цілком нездатна здійснити в найближчому майбутньому"

США планують зберегти над Європою "ядерну парасольку", залишивши свої військово-повітряні сили та бази у Німеччині, Британії та Туреччині. Проте основна частина піхоти, бронетехніки, матеріально-технічного забезпечення та артилерії "зрештою перейде до рук європейців". Загалом новий підхід Трампа у сфері НАТО "буде рівнозначний революції", яку Європа "цілком нездатна здійснити в найближчому майбутньому". Яка несподіванка. Хто б міг подумати.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі