Звідки у Тищенка коробки з валютою? І чому ДБР мовчить про колцентри?

Великий борець із колцентрами Микола Тищенко - наскирдував у себе вдома валюти і дорогий годинник вартістю близько 2 млн грн. Звідки ці гроші? І чому судове провадження ведеться лише за фактом побиття ексвійськового?

Виявилось, що історія з Колею "Оболонським" Тищенком набагато глибша, ніж її показуюють. В інтерв'ю "НВ" я розказав, яке дно ще не пробито правоохоронцями: - Я думаю, у всіх у нас в оточені вже є люди, яким дзвонили по телефону якісь шахраї, казали, "у вас заблоковано якийсь рахунок, ану продиктуйте на звороті банківської карточки три циферки, ми зараз всі проблеми ваші вирішимо". Завжди знаходились люди [які в це вірили]. Тобто оці телефонні шахраї сидять по так званих колцентрах по всій України.

І от Микола Тищенко, він ким виявився? Він виявився тим пацаном, який з охороною гасав по колцентрах і казав: пацани у вас проблема, я прийшов, як будемо вирішувати? Це з тих лихих 90-х років - рекети, бандити, "тьорки", розбірки. Тобто Микола Тищенко виконував якусь тут свою функцію - бігав, метушився. Він хотів… Мені здається, це можна описати фразою з бандитських книжок - вставити свій дзьобик у ці потоки.

...ми тепер спостерігаємо за цією історією, як у Тищенка [під час обшуку ДБР] знаходять коробки з грошима, а про колцентри ніхто не говорить

Тепер ми, виявляється, спостерігаємо за шоу, в якому Микола Тищенко звинувачується і причому абсолютно справедливо - побили колишнього військового… І причому там така підбірка охоронців бандитських типів, що мама не горюй. Так от, ми тепер спостерігаємо за цією історією, як у Тищенка [під час обшуку ДБР] знаходять коробки з грошима, а про колцентри ніхто не говорить.

Колцентри - це реальна біда для України, неймовірна. І вона розквітла саме під час вторгнення. Вона розквітла під дахом СБУ, під носом у СБУ, яке здатне вирішити цю проблему просто одним порухом руки в напрямку мобільних операторів. Але, на жаль, те, що розводять зараз в Україні по телефону всіх - це залишається недоторканним. А нам усім - показують кіно з Колею Тищенком.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі