Милосердя Росії: поранених і калік СВО тримають у підвалах ДНР

Окупанти обурені - замість того, щоб надати пораненим та покаліченим бійцям СВО чисті шпиталі та реабілітацію, їх тримають "на підвалах" у ДНР. А потім - знову кидають у бій. За що воювали?

Російський окупант Єгор Гузенко (Тринадцятий) опублікував відео з підвалу "ДНР", де утримуються поранені російські військові, яких змушують повертатися на фронт та воювати далі. Тримають "відмовників" у геть скотських умовах, попри те, що дехто з них навіть не має кінцівок і є інвалідами. "Ось так живуть у російській армії ті, хто стали непотрібними, кого ховають від усіх у клітці свинарника. Тут без рук, без ніг люди, поламані, покинуті. Хіба це нормальне ставлення до людей? Що це за відношення? Тут і мобілізовані, і добровольці", - каже автор відео.

Сам Єгор Гузенко написав, що з поранених російських військових формують "каліч-полки", бо у російській армії серйозний дефіцит людей, а Путін боїться оголошувати мобілізацію. За його словами, лише в Донецьку таких концтаборів і "каліч-полків" дуже багато. "Фронтовики, я звертаюсь до всіх вас! Те, що вам литимуть у вуха, нібито ви нова еліта країни - це вони всім так говорили. Усім учасникам локальних конфліктів. А в результаті - ми нікому не потрібні. Тому тримайтеся один за одного" - із гіркотою заявив Гузенко.

Так воюють лиходії. Те, що творить Росія щодо людей, хоч своїх, хоч чужих - це кінематографічне, біблійне зло

Чи можуть люди, які справді борються за ідею, за справедливість, за праву справу, так чинити зі своїми ж солдатами? Очевидно, що ні. Так воюють лиходії. Те, що творить Росія щодо людей, хоч своїх, хоч чужих - це кінематографічне, біблійне зло. І самі ж росіяни це розуміють, хоч привселюдно й не визнають.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі