Путінізм - гнійник на тілі світу. Чи Захід готовий це визнати?

Погрози російського президента надати далекобійну зброю режимам, недружнім до західних демократій, мали би стурбувати наших союзників і змусити їх до більш рішучих дій. Якою буде реакція Заходу?

Якщо нарив не лікувати, не дотримуватися гігієни, то є всі шанси, що він перетвориться на сепсис і вб'є організм. Те, що починається з невеликого прищика, як наслідок - призводить до фатального кінця. На жаль. Нинішній російський режим - це сепсис. Його не можна вилікувати таблеткою тетрацикліну. Гнійному процесу можна було запобігти 2008, 2014, і навіть ще на початку 2022. Зачистити все до здорової тканини, обробити рани... але побоялися.

Зрозуміло, ескалація - це не наш шлях. Шлях демократії - це дочекатися поки людожер з'їсть, кого зловить, і з'явиться на порозі у всій красі. Мені цікаво, а що вчора подумали лідери вільного світу? Ну, в той момент, коли кремлівський гнійник пообіцяв передавати російську зброю в руки "недружніх" режимів, - щось нарешті дійшло?

Погроза, що пролунала з трибуни, - це вже не про Україну. Це протистояння диктатора, що геть пустився берега та його шакалів - з цивілізацією Заходу...

Безкарне зло стає сильнішим. Від смаку крові хижак п'яніє і з новою силою рве зубами жертву. Погроза, що пролунала з трибуни, - це вже не про Україну. Це протистояння диктатора, що геть пустився берега та його шакалів - з цивілізацією Заходу, яка ще недавно помилково вважала Росію своєю частиною. Мені цікаво, чи спрацює цього разу в Заходу інстинкт самозбереження? Чи ні? Мені чомусь здається, що ні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі