Попри заяви Байдена, Україна все одно буде в НАТО. Там її місце

Тим, кого розчарувала позиція американського президента щодо вступу України в НАТО, варто згадати, що Байден раніше казав нам про F-16 і Patriot?

Не розумію, чому багатьох людей так схвилювали слова Байдена про НАТО і нашу неготовність туди ввійти? Нагадаю, що той самий Байден говорив про нашу неготовність до систем "Patriot" і літаків F-16. Але для втіхи мушу сказати, що трьох баз - США, Франції і Великої Британії - досить для дієвої альтернативи НАТО, поки ми туди не вступили.

Це і буде нашими гарантіями безпеки, які можуть розтягнуться на довгі роки після заморозки війни. Бо жодного миру не буде за будь-яких успішних наших дій. Альтернатива баз - серйозні ракети типу "Томагавк", які ми також можемо отримати як гарантії безпеки разом з усією НАТОвською номенклатурою озброєнь, яка вже зараз почасти працює в нас, щоразу посилюючи свою вагу. І це не буде жоден "нейтральний статус". Ми свій нейтралітет обмили кровʼю наших найкращих людей. Ніякого нейтралітету більше ніколи не буде. Нейтралітет на цвинтарі. Ми визначили, хто ми і з ким ми. І це записано в нашій Конституції. Вистраждані пункти.

Ми не дикуни, а вільний європейський народ. А в НАТО ми будемо все одно. Можливо, навіть набагато раніше, ніж вважають крайні скептики. Хоч і пізніше, ніж хотілося б усім нам

І той, хто проти волі нашого народу - може йти лісом. Ми не дикуни, а вільний європейський народ. А в НАТО ми будемо все одно. Можливо, навіть набагато раніше, ніж вважають крайні скептики. Хоч і пізніше, ніж хотілося б усім нам. Ага, і останнє, що хотів сказати. Рф нізвідки сама не піде і не виведе війська. Тому й на мир не піде. Легко нам не буде. Але ми все одно заберемо своє.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі