середа, 23 лютого 2011 03:30

Отримала 14 вечерь у ресторані

Шеф-кухар ресторану "Меїто" у японській столиці Токіо два тижні безкоштовно годуватиме клієнтку, якій не сподобався соус в овочевому салаті. 26-річна Саїко Тацуба попросила забрати страву, бо в ній було забагато лимонного соку. Шеф-кухар скуштував його, перепросив і попросив Саїко два тижні щовечора заходити до них.

— Ми дуже бережемо свою репутацію, — розказує адміністратор закладу Оллі Камето. – Якщо комусь не сподобалося м'ясо, приносимо ще дві м'ясні страви. Із салатом таке сталося вперше, а це основа основ кухні будь-якого ресторану.

Вечеря на двох у "Меїто" коштує $250.

Зараз ви читаєте новину «Отримала 14 вечерь у ресторані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути