Ексклюзиви
середа, 09 жовтня 2024 13:06

У Києві проведуть благодійний марафон на підтримку ЗСУ
Подія

  У Києві проведуть головний благодійний забіг "Run4Victory"
У Києві проведуть головний благодійний забіг "Run4Victory"

27 жовтня у Києві на Трухановому острові проведуть благодійний забіг "Run4Victory" на підтримку військових. Зібрані кошти спрямують на потреби 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія".

Забіг організовують міжнародна компанія МХП, Благодійний фонд "МХП Громаді", спортивна спільнота "Характер". Зареєструватися можна тут. Щоб узяти участь у забігові, треба внести донат.

  Директор Благодійного фонду "МХП Громаді" Олександр Пахолюк
Директор Благодійного фонду "МХП Громаді" Олександр Пахолюк

"Цей захід - не просто про спорт, а про єдність і підтримку тих, хто боронить нашу країну. Ми організовуємо цей забіг, щоб об'єднати небайдужих людей у спільній меті - допомогти нашим військовим. Вони щодня захищають нашу свободу на передовій, і зараз ми можемо їх підтримати своїми кроками та зусиллями. Кожен учасник, незалежно від дистанції, є частиною цієї боротьби, і це надихає", - розповів Олександр Пахолюк, директор Благодійного фонду "МХП Громаді".

Дистанції будуть доступні для учасників різних вікових категорій і рівнів підготовки - 2, 5, 10 та 21 км для дорослих, для дітей - 200, 400 або 800 м. Узяти участь у події також можна онлайн з будь-якого куточка світу.

Організатори також підготують інклюзивну трасу на 2 км для людей з порушенням опорно-рухового апарату. Участь на цій дистанції є безкоштовною.

Забіг у Києві стане головним благодійним заходом у рамках Ліги забігів "Run4Victory". Попередні марафони відбулися в Тернополі, Вінниці, Черкасах та Ладижині Вінницької області. Загалом під час забігів організаторам вдалося зібрати понад 2 млн грн на підтримку чотирьох бригад, що захищають державу на різних напрямках фронту.

  Рятувальник Андрій Гречаний встановив рекорд, пробігши 21 км у повному спорядженні
Рятувальник Андрій Гречаний встановив рекорд, пробігши 21 км у повному спорядженні

У Черкасах рятувальник Андрій Гречаний встановив рекорд України. Він пробіг 21 км у повному спорядженні в пам'ять про свого друга і колегу, який загинув під час обстрілу.

Генеральний інформаційний партнер Ліги забігів "RUN 4 VICTORY" - сайт Gazeta.ua та журнал "Країна".

Зараз ви читаєте новину «У Києві проведуть благодійний марафон на підтримку ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути