Ексклюзиви
субота, 07 серпня 2010 10:59

"Маємо певну перевагу над"Галатасараєм" - Кононов

"Маємо певну перевагу над"Галатасараєм" - Кононов

Головний тренер львівських "Карпат" Олег Кононов прокоментував результати жеребкування 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи, яке визначило в суперники "зелено-білим" турецький "Галатасарай".

"Скажу відверто, я особливо не задумувався над тим, хто стане нашим черговим суперником у Лізі Європи. Адже всі п"ять команд, які могли стати нашим суперником, дуже серйозні опоненти. Тому не дивлячись ні на що, все залежить тільки від нас, - цитує Кононова офіційний сайт "Карпат".

У Лізі Європи на стадії плей-офф слабких суперників не може бути в принципі. Тому ми розраховуємо в першу чергу на силу своєї команди, а не на слабкість суперника. Нам випав "Галатасарай", значить будемо готуватися до матчів з ним. Думаю, що в двораундовій дуелі краще починати в гостях. У цьому плані ми маємо певну перевагу над суперником".

"Стамбульський "Галатасарай" - хороша команда і зрозуміло, що дуже сильний суперник, - продовжив наставник "Карпат". - У неї чимало титулів національного рівня, та й у Європі її дуже добре знають. Очолює "Галатасарай" відомий голландський фахівець Франк Райкаард.

Не сумніваюся, що ігри будуть цікавими і важкими. І не тільки для нас. Так, "Галатасарай" має чимало досягнень, але у футболі свою силу і перевагу над суперником необхідно доводити в кожному конкретному матчі. Так що ми з повагою ставимося до турецької команди, але ми її не боїмося".

"Ми свої виступи в Лізі Європи розпочали практично не маючи досвіду участі в міжнародних офіційних матчах. Тому дуже добре, що сила наших суперників йде по наростаючій. "Рейк"явік" - це один рівень, "Зестафоні" - вищий, а "Галатасарай" - ще вищий.

Тому дуже добре, що перед матчами плей-офф ми зіграли успішно з клубами Ісландії та Грузії. Це має додати команді впевненості у своїй силі. Ну і звичайно досвід, набутий в цих іграх, має стати також корисним", - резюмував Кононов.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Маємо певну перевагу над"Галатасараєм" - Кононов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути