Ексклюзиви
субота, 11 лютого 2012 18:51

Голландські журналісти виявили ще одне досягнення Шевченка

Голландські журналісти виявили ще одне досягнення Шевченка

Як підрахували журналісти голландського видання Voetbal International, форвард національної збірної України та київського "Динамо" Андрій Шевченко входить до переліку футболістів, які зіграли щонайменше 10 матчів у півфіналах Ліги Чемпіонів УЄФА.

На сьогодні найбільше ігор, 14, в 1/2 фіналу ЛЧ провів легендарний воротар Едвін ван дер Сар. Слідом за ним йде француз Клод Макелеле з 13 поєдинками, валієць Райан Гіггз, англієць Пол Сколз та голландець Кларенс Зеедорф - по 12.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Шевченко потрапив у ТОП-15 найуспішніших футболістів планети

Шевченко з 10 матчами ділить у рейтингу п'яте місце з Френком Лампардом, Джоном Террі, Роберто Карлосом, Віктором Вальдесом, Хаві Ернандесом та Зінедіном Зіданом.

Нагадаємо, на початку року головний нападаючий національної збірної України та київського "Динамо" Андрій Шевченко потрапив до списку найбільш успішних бомбардирів серед нині діючих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко та Блохін отримали "футбольний Оскар"

У рейтинг потрапили гравці, які за свою кар'єру забили більше 200 голів. Шева за свою кар'єру забив 213 м'ячів у 440 матчах, граючи в складі київського "Динамо", лондонського "Челсі" та італійського "Мілана".

Зараз ви читаєте новину «Голландські журналісти виявили ще одне досягнення Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути