четвер, 25 липня 2019 11:21

На підприємстві "Білоцерківвода" затримали терориста (відео)

На підприємстві "Білоцерківвода" затримали терориста (відео)
Терористичний акт на водоочисних. Білоцерківвода провела навчання. Фото: BCTV

"Терористам вдалося прорватись на територію Білоцерківводи та пошкодити один цех. Працювала бригада, яка ліквідувала аварію. Тепер можна безпечно постачати питну воду містянам", - сказав Петро Воробйов, начальник відділу цивільного захисту компанії "Білоцерківвода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоцерківська поліція проводить спецоперацію

На водоочисних спорудах міста "Білоцерківвода" провели навчання. Відпрацьовували алгоритм дій у разі терористичного акту з викидом хлору у повітря. Про це повідомляє на своїй сторінці BCTV.

На території підприємства імітували обстановку терористичного акту. Терориста затримали, бомбу ліквідували, а поранених евакуювали.

Тренування проводили з метою швидкої та злагодженої локалізації наслідків небезпечних аварій. Для недопущення техногенної катастрофи.

Планують вилучити 1 015 га земель. Із них 400 - родючий чорнозем. Крім цього, 615 га - землі лісогосподарського призначення.

Зараз ви читаєте новину «На підприємстві "Білоцерківвода" затримали терориста (відео)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають