середа, 23 жовтня 2024 16:21

Як вибрати кухонний куточок для особливих моментів

Автор: taburetka.ua
  Кухонний куточок відрізняється від звичайного дивана чи стільців широкою функціональністю та комфортом використання
Кухонний куточок відрізняється від звичайного дивана чи стільців широкою функціональністю та комфортом використання

Уявіть собі теплі сімейні вечори, затишні чаювання з друзями чи романтичні сніданки удвох. Саме на кухні народжуються найкращі спогади. А щоб зробити ці моменти ще приємнішими, варто правильно підібрати кухонний куточок.

Куточок, стільці чи диван на кухню: що краще

Кухонний куточок відрізняється від звичайного дивана чи стільців широкою функціональністю та комфортом використання. Він створює атмосферу гостинності, об'єднує людей і дозволяє насолодитися спілкуванням. Крім того, розкладні кухонні куточки мають ніші та ящики для зберігання речей і можуть стати додатковим місцем для нічного відпочинку ваших гостей.

Автор: taburetka.ua
  Куточок створює атмосферу гостинності, об'єднує людей і дозволяє насолодитися спілкуванням
Куточок створює атмосферу гостинності, об'єднує людей і дозволяє насолодитися спілкуванням

Як вибрати куточок на кухню і не помилитися

Будь-яка справа стає легкою і зрозумілою, якщо скласти чіткий план. Отож, щоб купити куточок на кухню, вам необхідно:

1) Перед покупкою обов'язково зробити точні заміри того місця, де плануєте розмістити меблі. Вибрати форму конструкції, враховуючи планування кімнати. Зорієнтуватися із глибиною сидіння, найзручніший варіант - 50-60 см.

2) В магазині варто звернути увагу на матеріали виготовлення кухонних меблів. Перше - це каркас; він відповідає за міцність та стійкість до ваги. Каркас куточка краще обирати з дерева або його бюджетних замінників (ДСП/МДФ).

Друге - наповнювач, він відповідає за комфорт під час сидіння. Для кухонних куточків підходить ППУ (пінополіуретан) і пружинні блоки. Таке поєднання надає гарну підтримку і запобігає просіданню.

Третє - оббивка. Важливо правильно підібрати тип текстилю, адже кухня - це місце, де важко уникнути забруднень, жиру і рідини. Хорошими варіантами є рогожка (зовні схожа на мішковину), водонепроникний велюр, екошкіра.

3) Зверніть увагу на додаткові ніші і ящики в яких зручно зберігати різноманітні речі, від посуду до книг. Деякі куточки мають розкладний механізм, що перетворює сидіння на додаткове спальне місце.

4) Не забудьте про дизайн! Кухонний куточок повинен гармонійно доповнювати загальний інтер'єр кухні, тому вибирайте колір оббивки, який буде поєднуватися з іншими елементами інтер'єру. Декоративні елементи, такі як подушки, пледи або килимки, допоможуть створити затишну атмосферу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитячі ліжка від 3 років: машинки, горища, кімнати та безліч цікавих варіантів

Автор: taburetka.ua
  Кухонний куточок повинен гармонійно доповнювати загальний інтер'єр кухні
Кухонний куточок повинен гармонійно доповнювати загальний інтер'єр кухні

Як зрозуміти, що м'який куточок вам підходить

● Уявіть, як ви проводите час на новому куточку: сімейні вечері, посиденьки з друзями, читання улюбленої книги – все це допоможе зрозуміти, якими ви бачите свої ідеальні меблі.

● Зверніться до експертів: консультанти меблевих магазинів допоможуть підібрати оптимальний варіант з урахуванням ваших потреб і бюджету.

● Не бійтеся експериментувати: сміливо поєднуйте різні стилі, кольори і матеріали. Головне, щоб результат приносив вам задоволення.

Вибір кухонного куточка - це творчий процес, який дозволяє створити в своєму домі особливу атмосферу. Пам'ятайте, що м'який куточок на кухню повинен бути красивим і функціональним. Дотримуючись наших рекомендацій і купуйте якісні кухонні меблі в інтернет-магазині Taburetka.ua! Не сумнівайтесь, ви точно зможете підібрати ідеальний варіант, який стане цінною окрасою вашої кухні.

Автор: taburetka.ua
  Вибір кухонного куточка - це творчий процес, який дозволяє створити в своєму домі особливу атмосферу
Вибір кухонного куточка - це творчий процес, який дозволяє створити в своєму домі особливу атмосферу

Вам набрид безлад у спальні? Хочете заощадити місце і при цьому мати зручне ліжко? Тоді Вам обов'язково потрібно дізнатися про ліжка з підйомним механізмом. Але як вибрати ідеальну модель? Які функції вона повинна мати? Відповіді на ці та інші питання Ви знайдете в нашій статті.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати кухонний куточок для особливих моментів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути