Ексклюзиви
середа, 29 лютого 2012 18:13

Охорона Литвина забороняє знімати його кортеж. Спікер запевняє, що нікому не заважає

Охорона Литвина забороняє знімати його кортеж. Спікер запевняє, що нікому не заважає

Працівники державної охорони наполягають на тому, що відео із приїздом кортежу Володимира Литвина у Житомир, треба видаляти із картки пам'яті, повідомляє 1ZT.ua.

Вони пояснюють це тим, що мають внутрішнє розпорядження, в якому йдеться про засекреченість роботи охорони із першими особами держави. Тому знімати те, як до обласної адміністрації під'їжджають машини Литвина та як він виходить із авто  - не можна.

Литвин приїхав у Житомир у супроводі трьох машин ДАІ, які через гучномовець розганяли транспорт перед кортежем голови Верховної Ради. Весь кортеж його складався із трьох автівок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні зараз ХVIII століття: кортеж Януковича став колісницею монарха

Останнього разу, коли Литвин перебував у приміщенні обласної адміністрації у Житомирі разом із спікером Держдуми Росії Валентиною Матвієнко, на його авто накинувся житомирянин. Втім, охорона дуже швидко впоралася із ним, відтягнувши у бік.

Водночас Литвин сказав на прес-конференції: "Коли я пересуваюсь, рух не регулюють та не перекривають. Тому я нікому не заважаю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У кортежі, який атакував журналіста, їхав не Азаров, а Литвин

Під час приїзду спікера Верховної ради до Житомира у центрі міста були відключені світлофори. На кожному перехресті працювали пости Державтоінспекції.

Зараз ви читаєте новину «Охорона Литвина забороняє знімати його кортеж. Спікер запевняє, що нікому не заважає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути