Ексклюзиви
четвер, 30 серпня 2012 20:13

Депутат-"бютівець" у Кременчуці зламав щелепу однопартійцю на сесії райради

Депутат-"бютівець" у Кременчуці зламав щелепу однопартійцю на сесії райради
На буйного депутата Митюка вже неодноразово надходили скарги за різні злодіяння. Фото: telegraf.in.ua

Сьогодні під час сесії Автозаводської райради в місті Кременчук депутат Ігор Митюк зламав щелепу колезі, начальнику управління благоустрою та екології міськвиконкому Сергію Гаріфову.

Як повідомили пресі під час засідання депутатської комісії з етики, інцидент стався на початку сесії, коли лунав державний гімн.

Голова комісії Віктор Крук говорить, що особисто не бачив інциденту, однак депутати, які були ближче до місця конфлікту, розповіли про те, що сталося.

За їхніми словами, Митюк повісив свій піджак на крісло Гаріфова, а той зробив йому зауваження. У відповідь Митюк вдарив Гаріфова. Колеги-депутати миттєво зупинили Митюка і вивели з залу. Через деякий час вони повернулися в зал засідань, а депутат Митюк на сесію не пішов. Після сесії Гаріфов звернувся в лікарню.

Завідуючий неврології третьої міськлікарні Олександр Пінкін повідомив пресі, що пацієнтові поставили діагноз - перелом щелепи і попередньо - струс головного мозку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат побив двох чоловіків

"Він у свідомості, адекватний. Зараз обстежується. Попередній діагноз - черепно-мозкова травма і перелом нижньої щелепи. Перелом підтверджено вже знімком. Планується не проста операція. Запросимо спеціалістів із Полтави. Скільки триватиме післяопераційний період ще не ясно. Він лежить у палаті на дві особи...", - розповів Пінкін.

Лікарі повідомили про інцидент у міліцію, яка почала перевірку. У міліції повідомили, що порушити справу проти депутата, за наявності доказів, може прокурор області. Сьогодні до нього звернулися члени комісії з депутатської етики Автозаводської райради.

Голова депкоміссії Віктор Крук зазначив, що члени комісії вже розглядали скарги на депутата Митюка.

"Він грубо ставився до працівників оргвідділу, нецензурно висловлювався", - говорить Крук.

Дії свого колеги засудили і його однопартійці.

"Після сесії ми виключили його зі складу фракції "Батьківщина". Тепер він буде позафракційним депутатом", - сказав депутат райради Руслан Проценко.

Зараз ви читаєте новину «Депутат-"бютівець" у Кременчуці зламав щелепу однопартійцю на сесії райради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути