Ексклюзиви
вівторок, 24 вересня 2013 05:30

Найбільші бійки депутатів VІ та VІІ скликань

Найбільші бійки депутатів VІ та VІІ скликань
Фото: radiosvoboda.org

6 червня 2013 року

Опозиціонери заблокували трибуну, вимагаючи щорічного особистого звіту президента Віктора Януковича та призначення довиборів у п'яти округах. Спікер Володимир Рибак відкрив засідання з гостьової ложі. Опозиціонери спробували пробитися, "регіонали" зупиняли їх. Виникла бійка.

9 березня 2013 року

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов з трибуни назвав "свободівців" фашистами. Наступним виступати вийшов лідер "Свободи" Олег Тягнибок. Однопартійці оточили його. "Регіонали" та комуністи спробували прорватися. Почалася бійка. За 10 днів під час сутички постраждала нардеп від "Свободи" Ірина Сех. Її обличчя зачепив кулаком депутат "Регіонів" Артем Семенюк — зламав окуляри та подряпав підборіддя.

12 грудня 2012 року

"Свободівці" виштовхали із сесійної зали "тушок" Олександра та Андрія Табалових. А під час вечірнього засідання побилися з "регіоналами", коли вимагали не реєструвати депутатами "перебіжчиків". Наступного дня нардеп від "Батьківщини" Олександра Кужель спробувала вихопити картку в "регіонала", який збирався проголосувати не за себе. Опозиціонери оточили президію, вимагаючи особистого голосування. Тиснява переросла у бійку. Олега Медуницю з "Батьківщини" повалили на землю й копали.

24 травня 2012 року

Під час розгляду законопроекту Ківалова — Колесніченка "Про засади мовної політики" опозиція заблокувала трибуну. Бійка тривала близько 10 хв. Колесніченку розірвали сорочку. "Бютівцю" Миколі Петруку розбили голову. Згодом його прооперували.

16 грудня 2010 року

Нардепи від БЮТ і "Нашої України — Народної самооборони" заблокували президію на знак протесту проти арешту Юлії Тимошенко. Увечері близько 100 "регіоналів" увірвалися до зали з дверей кабінету спікера. Били опозиціонерів кулаками та ногами. Поламали об їхні голови кілька стільців. "Бютівці" і "нунсівці" покинули президію, а "регіонали" залишилися на ніч. Михайлові Волинцю травмували череп, Володимирові Бондаренку зламали зап'ястя, Василь Кравчук та Юрій Гнаткевич потрапили до лікарні.

27 квітня 2010 року

Під час ратифікації Харківських угод з Росією відбулася перша масова бійка народних депутатів України. "Регіонали" заблокували трибуну. Опозиціонери спробували прорватися до неї. Олесь Доній отримав струс мозку, Володимирові Карпуку зламали ніс. Опозиціонери кидали димові шашки. У спікера Володимира Литвина полетіли яйця. Він вів засідання під парасольками охоронців. Після ратифікації опозиціонери покинули залу.

12 листопада 2008 року

"Бютівці" Андрій Павловський, Костянтин Бондарєв та Павло Унгурян в апаратній спробували відключити систему "Рада". Хотіли завадити голосуванню за звільнення спікера Арсенія Яценюка. "Регіонали" Дмитро Саламатін вибив двері, Дмитро Шенцев відштовхнув Павловського. Почалася бійка.

Зараз ви читаєте новину «Найбільші бійки депутатів VІ та VІІ скликань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути