Ексклюзиви
понеділок, 01 липня 2013 18:57

У Вінниці вночі вибухнули "Фіат" і "Мерседес", що стояли поряд
7

Фото: фото: 20minut.ua

Вночі 29 червня біля будинку № 157 на вул. Свердлова у Вінниці вибухнули 2 машини. Найбільших пошкоджень зазнали передні частини автомобілів.

За словами керівника Сектору зв'язків з громадськістю міліції у Вінницькій області Анни Олійник, після цього випадку відкрито кримінальне впровадження.

"Машини направлені на експертизу. І вже слідство з'ясує, чи було це навмисне пошкодження майна, тобто підпал чи вибуховий пристрій, чи все відбулося випадково. Можливо, сталося загоряння проводки. Можливо, у машину влучила блискавка, адже саме тоді у місті була гроза", - зазначила вона.

Першим загорівся "Мерседес", а вже від нього вогонь перекинувся на "Фіат", що стояв по сусідству.

"Слідство не розголошує інформацію про власників автомобілів. Чи належать вони одній людині, чи у них різні власники. Не говорять також, чи живуть вони у будинку, де були припарковані їх машини, чи випадково опинились тут. Коли будуть результати експертизи, тоді можна буде оголосити всі обставини того, що сталось", - наголосила Анна Олійник.

Мешканці будинку заявляють, що нічого підозрілого не бачили. Декотрі були дуже здивовані, коли вранці побачили сліди плавленої гуми на асфальті. Від вибуху обгорілі деталі розлетілись на кілька метрів від місця, де стояли машини.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці вночі вибухнули "Фіат" і "Мерседес", що стояли поряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути