понеділок, 06 березня 2017 19:07

Президент агрохолдингу помер за невідомих обставин

Президент агрохолдингу помер за невідомих обставин
Алекс Оронов/facebook

У США несподівано помер бізнесмен українського походження, президент компанії "Зерновий Альянс" 69-річний Алекс Оронов. Про це повідомляє The Independent.

Оронов був відомий також як один зі співавторів "мирного плану" повернення анексованого півострова Крим. План включав у себе ідею референдуму про передачу півострова в оренду Росії на 50-100 років та виведення російських військ з території Росії.Він був посередником між російськими політиками та Доналдом Трампом і через президентського адвоката Майкла Коена допомагав їм налагоджувати зв'язки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не стало батька міністра Клімкіна

Що стало причиною смерті, невідомо. Народний депутат Андрій Артеменко вважає, що Оронов не витримав тиску з боку засобів масової інформації. Про це пише у Facebook.

"Людина брила, скеля! Американський громадянин, який останні 20 років свого життя віддав Україні, її процвітанню, що вклав в нашу країну все без залишку, свої гроші, свої нерви, свою душу, своє тіло нарешті. Помер він не від старості, не від хвороби, не від нещасного випадку, а від втручання американських журналістів в його життя!. Він був родичем Майкла Коена, особистого адвоката президента США Дональда Трампа. Саме він організував, у тому числі моє знайомство і мою зустріч з Майклом Коеном. І з цієї миті його життя, втім, як і моє, перетворилося на пекло. Тисячі дзвінків, переслідування на вулиці, запити в емейлах, дзвінки друзям, родичам, знайомим", - написав народний депутат.

Минають дев'ятини із дня смерті 65-річного Андрія Хоми, колишнього начальника управління сільського господарства Тернопільської обласної державної адміністрації. Із чоловіком стався нещасний випадок.

Зараз ви читаєте новину «Президент агрохолдингу помер за невідомих обставин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути